QUALITY EVALUATION OF PHYSICAL AND CHEMICAL SAMPLES HONEY MARKETED IN THE REGION OF VALE DO JAGUARIBE-CE

Authors

  • Dyego da Costa Santos
  • Luís Gomes Moura Neto Universidade Federal do Ceará
  • Joabis Nobre Martins
  • Kelly de Fátima Nogueira Lima Silva

DOI:

https://doi.org/10.18378/rvads.v4i4.212

Keywords:

Abelha, Comercialização, Adulteração

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biography

Luís Gomes Moura Neto, Universidade Federal do Ceará

Profissional da área de Tecnologia de Alimentos, no momento também Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos.

Published

23-09-2009

How to Cite

SANTOS, D. da C.; MOURA NETO, L. G.; MARTINS, J. N.; LIMA SILVA, K. de F. N. QUALITY EVALUATION OF PHYSICAL AND CHEMICAL SAMPLES HONEY MARKETED IN THE REGION OF VALE DO JAGUARIBE-CE. Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável, [S. l.], v. 4, n. 4, 2009. DOI: 10.18378/rvads.v4i4.212. Disponível em: https://gvaa.com.br/revista/index.php/RVADS/article/view/212. Acesso em: 22 dec. 2024.

Issue

Section

ARTICLES

Most read articles by the same author(s)

1 2 > >> 

Similar Articles

You may also start an advanced similarity search for this article.